الجمعة، 3 مايو 2013

سر البطيخة

سيب نفسك لخيالك وتخيل انك قاعد في اوضة مليانة بطيخ

اول حاجه هتلاحظها ان الوانهم مختلفة واحجامهم كمان مختلفة واستحالة اتنين يبقوا متماثلين
ممكن تكون ما بتحبش البطيخ وبالتالي مش هتهتم اوي انك تشوفه من جوه

اما لو كنت بتحبه فهتحتاج تفتحه عشان تشوفه من جوه

البطيخة يا تشقها بسكينة مرة واحدة يا ترميها على الارض بالجامد وغالبا بنستخدم الطريقة الاولى
يعني لو قعدت تحسس عليها من برة من هنا للسنة الجاية هتفتحلك ولا عمرك هتشوفها من جوه من غير ما تشقها

يعني لازم تاخد موقف جاد مع البطيخة موقف جامد سؤال حاد اجابة صريحة

في احتمالات كتير للبطيخة اللي انت اخترت انك تعرفها اقصد تاكلها

يا اما حمرا ومسكرة وزي الفل وتتاكل اكل وكلنا نفسنا فيها كده الصراحة
يا اما قرعة في اللون يعني مش حمرا اوي ومع ذلك طعمها حلو
في الحمرا وتيجي تاكلها بحسن نية تلائيها ماسخة كده
وفي القرعة اللي ما فيهاش ريحة السكر ولا الحلاوة
وفي الضاربة ربنا يبعدنا عنها

وباختلاف البطيخ من بره في شكله وحجمه واختلافه من جوه واحتمالاته يبقى هناك حقيقة واحدة بس
مفيش حد فينا من غير بذر





ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق